Celkem se zúčastnilo 20 družstev, která hrála nejprve mezi sebou ve 2 skupinách po dobu 2x 10 minut. Nejlepší čtyři týmy postoupily do finálové skupiny, kde se hrálo systémem každý s každým. Žáci ze ZŠ Jižní v nejmladší kategorii obsadili 4. místo a ve zbylých kategoriích tento velmi dobře obsazený turnaj vyhráli.

O kvalitě jejich hry svědčí nejen celková prvenství, ale také získání ceny pro nejlepšího hráče u nejstarší kategorie, kterým byl vyhlášen Jakub Durdil. Další ocenění u 6. a 7. ročníku získal opět Jakub Durdil jako nejlepší střelec, nejlepším hráčem se stal Jaroslav Randáček.

Je to další úspěch hráčů ze sportovních tříd na naší škole, který dokazuje, že koncentrace sportovců a možnost rozšířené sportovní přípravy dává těmto hráčům nejen větší soutěživost, ale především je posouvá ve sportovních dovednostech o poznání dále, než žáky ostatních škol..

Pořadí v jednotlivých kategoriích:

4. a 5. ročník: 1. N. Bor Náměstí, 2. Zákupy, 3. K. Šenov, 4. Jižní Č. Lípa, 5. Mimoň.

6. a 7. ročník: 1. Jižní Č. Lípa, 2. K. Šenov, 3. Tyršova Č. Lípa, 4. Zákupy, 5. Nový Bor U Lesa, 6. Nový Bor Náměstí.

7. a 8. ročník: 1. Jižní Č. Lípa, 2. K. Šenov, 3. Nový Bor Náměstí, 4. N. Bor U Lesa, 5. Cvikov, 6. N. Bor U Lesa (8. ročník), 7. Klíč Česká Lípa.