V sobotu měli svěřenci trenérů Pavla Znamenáčka, Milana Veselého a Antonína Jenče napilno. O víkendu se zúčastnili tří akcí, které byly prověrkou pro závodníky a reprezentanty po prázdninách.
První akcí bylo reprezentační soustředění JKA v Praze, které sloužilo jako poslední příprava pro nadcházející MS WSKA v Polsku.
Také se konal šestý ročník Wakizaši Cup v Nymburku. Za účasti 150 závodníků z třiceti klubů se svěřenci neztratili a opět měl Sport relax skvělou vizitku.
Ve starších žácích v kata měli tři želízka v ohni, a to Antonína Jenče, Jakuba Wohlraba a Filipa Jurnečku. Všichni tři chlapci se vešli do finálové osmičky.
Nejúspěšnější byl Antonín Jenč, který ve finále podlehl Ronaldu Prokešovi z klubu Sport Club Flair.
O třetí místo spolu bojovali Jakub Wohlrab a Filip Jurnečka, kde nakonec Jakub Wohlrab vybojoval třetí místo. Tito tři chlapci soutěžili i v disciplíně kumite a pro Antonína Jenče a Jakuba Wohlraba bylo zajištěno finále, kde po pěkných bojích vybojovali zlaté medaile.
V kata teamu ve složení Jenč, Wohlrab, Jurnečka si do své sbírky přidali další zlatou medaili a naději nejúspěšnějšího teamu v ČR
Další kategorii, kde získali medaile byla disciplína kata mladší dorostenky. Tato kategorie byla nejpočetnější kategorií na závodech a velmi dobře si vedla děvčata Martina Plešingerová a Anna Šťastná, které se dostaly až do finálové osmičky a mezi sebou bojovaly o třetí místo. Nakonec úspěšnější byla Anna Šťastná a pro Aničku to byla vůbec první bronzová medaile v této konkurenci.
Zlatým týmem Sport Relax se stala děvčata ve složení Hana Ulíková, Martina Plešingerová a Anna Šťastná .
Poslední kategorii byla kata ženy, kde Božena Pavlasová vybojovala bronzovou medaili.
Na třetí akci Pohár nadějí se prezentovala Tereza Bittnerová a v disciplíně kata starší žákyně vybojovala zlatou medaili.

Další zprávy z regionu najdete zde