V kategorii juniorek měl Sport Relax zastoupení v Haně Ulíkové, která soutěžila poprvé v této věkové kategorii a že se jí dařilo, o tom svědčí zisk dvou bronzových medailí v disciplínách kata a kumite. Ulíková se pak představila s Terezou Zlatohlávkovou a Annou Šťastnou při kata teamu. Výsledkem jejich společného počinu byla zlatá medaile a pohár.

Druhý den šampionátu byla na programu kategorie žactva, v níž měl Sport Relax větší zastoupení mezi zkušenými borci, ale i nováčky, kteří se na MČR nominovali. „I když medaili nezískali, už jenom samotná nominace na mistrovství rpubliky je pro ně velkým úspěchem, neboť zde nasbírali cenné zkušenosti do dalších akcí,“ řekl trenér Pavel Znamenáček.

Jedinou medailovou disciplínou byla kategorie kata teamy, kde v žákovské kategorii mile překvapili Daniel Razák, Lukáš Pevný a Milan Zítko, kteří vybojovali svoji první zlatou medaili na této akci. Dalším medailovým týmem se staly žákyně. Na bronzový stupínek si stouply Lucie Kočandrlová, Tereza Zlatohlávková, Tereza Bittnerová. O třetí místo v kata starší žáci prohrál svůj boj Antonín Jenč a Lukáš Pevný rovněž vybojoval čtvrté místo v disciplíně kumite.

„O překvapení se postarali především Lukáš Pevný, který dokázal porazit i v kata Libora Podroužku z Kesl Ryu Praha, jenž letos bodoval na významných akcích, a Hanka Ulíková, která výborně bojovala v juniorkách. Všem nominovaným závodníkům blahopřeji a děkuji našim partnerům i městu Česká Lípa za podporu ve sportu,“ řekl na závěr P. Znamenáček.