V prvním utkání turnaje Stará garda turnovskou rezervu doslova sfoukla poměrem 7:2 a oplatila Turnovu tak předchozí debakly. V tomto utkání zazářil Tomáš Mašek hattrickem a své do mlýna přidal i Dominik Reczai, který vsítil dvě branky. Po jedné brance si poté rozdělili Zdeněk Pala a Jan Krouza.

Česká Lípa - Slavia Praha
Musím kluky pochválit, řekl Kruliš i přes porážku od Slavie

V dalším zápase domácí přivítali první tým tabulky Liberecké ligy, jednalo se o tým FBC Bestie Česká Lípa. Zápas začal pro koberovské ,,starouše“ doslova tragicky, neboť už po osmi minutách tahali potřetí míček ze své svatyně. Následně se však muži v žlutočerných dresech začali více soustředit na hru s balónem a po chvíli zjistili, že se se silným soupeřem dá hrát.

TRAGICKÝ ZAČÁTEK

Po kombinaci Vašek Hartl Milan Drobný Koberovy korigovaly stav na 3:1. Necelých 10 vteřin před koncem 1. třetiny rozehrál standardní situaci Zdeněk Pala na Tomáše Fabiána a ten snížil střelou pod ,,víko“ na 3:2. Do druhé třetiny Koberováci vstoupili nabuzeně a už po čtyřech minutách z otočky srovnal stav Tomáš Fabián.

Česká Lípa - Slavia 4:7.
Kratičký výpadek stál Démony body. Slavia ovládla přestřelku v České Lípě 7:4

Soupeř přidal ve svém snažení a dvěma brankami upravil stav, který vydržel až do konce 2. třetiny, na 5:3! Ve 3. třetině si Tomáš Mašek dvakrát narazil se spoluhráči, nejprve s Petrem Srbkem a poté s Vaškem Hartlem, a byly z toho dva rychlé a pohledné góly. Stav 5:5 se nelíbil kapitánu Vašku Hartlovi, a tak doslova profesorskou střelou k tyči upravil skóre ve prospěch domácích na 6:5 .