Další změnu na samém chvostu hlásí krajský přebor futsalistů. Po víkendovém 18. kole se na poslední příčku opět vrátil nováček, Reas Česká Lípa, který nestačil na Intermu Liberec, a protože v městském derby mezi zálohou Démony a béčkem F.A. Zole vybojovali tři body hosté, poskočily na desátou pozici právě „Fazole".

Démoni Česká Lípa B - F.A.Zole Česká Lípa B 3:4 (0:2)

Českolipské derby vyšlo lépe do té doby poslednímu týmu přeboru F.A Zole, který se ujal v prvním poločase vedení 2:0 zásluho Havláska a Zdeňka Brože. Ve druhém poločase Fazole zvyšovaly již na 3:0 opět zásluhou Havláska.

Osm minut před koncem se díky Kaňkovskému poprvé prosadili domácí, krátce poté však hosté opět zvýšili na rozdíl tří branek, když se trefil Mitáč. Domácí ještě dokázali utkání zdramatizovat, když nejprve na 2:4 upravil Třešňák a minutu před koncem utkání Zelenka snížil na rozdíl jedné branky. V závěru už se ale Démonům vyrovnat nepodařilo.

Branky: Zelenka Michal, Kaňkovský Karel, Třešňák Tomáš - Havlásek Jan 2, Brož Zdeněk, Mitáč Jan. Rozhodčí: Nagy, Šoun J.; ŽK: Vokoun Jiří - Válek Martin.

Reas Česká Lípa - Inter Interma 6:10. Budský se snaží zablokovat střelu domácího Mígla.Reas Česká Lípa - Inter Interma 6:10 (1:5)

Interma vstoupila do utkání ve velké stylu, když během prvního poločasu vedla 4:0. Poté Reas snížil na 4:1, ale poslední slovo měli opět hosté a do šaten odcházeli znovu se čtyřbrankovým vedením. Ve druhém poločase Interma navýšila už na 7-1. V posledních deseti minutách se začali prosazovat i domácí, když přišlo snížení na 4-7, jenže hosté neponechali nic náhodě a vítezství si pohlídali.

Branky: Kýček Daniel 5, Kýček Ladislav, vlastní - Neumann David 3, Soukup Lukáš 2, Valášek Karel 2, Hruboň Lukáš, Lode Jiří. Rozhodčí: Linhart, Šoun M.; ŽK: 0 - Soukup Lukáš.

TTNF Liberec - Dalmach Turnov B 10:7 (3:4)

Do utkání vstoupili lépe hosté z Turnova, když během prvního poločasu udržovali dvoubrankové vedení a až v závěru domácí snížili na rozdíl jedné branky. Hned v úvodu druhého poločasu přišlo vyrovnání a následovala šňůra pěti branek – 9:4. Hosté pak už dokázali výsledek pouze kosmeticky upravit a po jedenácti kolech skončili bez bodu.

Branky: Rumler Štěpán 4, Haunold Jiří 3, Mečíř Petr 2, Hošic Dušan - Hurt Daniel 3, Mencl Jaroslav 2, Hanzl Tomáš, Pecka Tomáš. Rozhodčí: Šoun J., Čurda.

Slavia TU B - Pampuch 10:8 (5:3)

Již s předstihem si Slavia zajistila vítězství v krajském přeboru. Úvod utkání ale patřil hostům, kteří se ujali vedení 3:0. Slavia však dokonale obrátila výsledek a první poločas vyhrála 5:3. Ve druhé části Slavia vždy vedla o jednu branku, ale Pampuchu se pokaždé podařilo vyrovnat. V závěrečných minutách ale domácí odskočili na rozdíl dvou branek, které dokázali uhájit.

Branky: Bláha Milan 4, Vaněk Tomáš 2, Jägr Jiří, Suchomel Zdeněk, Krasnický Jakub, Vrtal Bohumil - Škoda Lukáš 2, Soukeník Petr 2, Mihálik Ondřej 2, Pekař Vojtěch, Abrahám Radek. Rozhodčí: Nešněra, Král.

Jizeran Doubrava-Turnov - Alex Liberec 8:5 (5:1)

Úvod utkání měl jednoznačný průběh, když domácí ve 12. minutě vedli už 4:0 po dvou brankách Tvrdého a jedné Havla a Vrabce. Do poločasu přišlo snížení, ale poslední slovo měli opět domácí, když na 5:1 zvyšoval Havel.  Ve druhém poločase přišly tři branky hostů a postupné snižování domácího náskoku až na rozdíl jediné branky. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a Jizeran dokázal odskočit Alexu na rozdíl čtyř tref. V závěru přišlo pouze snížení.

Branky: Havel Štěpán 4, Tvrdý Vojtěch 2, Vrabec Michal, Nedošetko Josef - Lukáč Petr 2, Mokošín Michal, Trnka Zbyněk, Salava Lukáš; Rozhodčí: Šoun M., Linhart; ŽK: Bárta Jaroslav - 0

Krajský přebor futsalu LK.