Spolu s ním se turnaje zúčastnili kluboví spoluhráči Stanislav Mrskoš a Klára Malcová, ti však na medaili nedosáhli. Největší úspěch pro Liberecké znamenala čtyřhra chlapců. Zatímco Mrskošovi se s veseckým Štěpánem Líbalem nepodařilo postoupit, Rázl se svým parťákem Dvořákem (Sokol České Budějovice) potvrdili své nasazení a bez problémů postoupili do semifinále. Tam vybojovali třísetovou bitvu s dvojicí Maňásek – Šulc (Badminton Rychnov / SK Prosek Praha), ale po setech 22:20, 15:21, 19:21 postoupili do finále soupeři a Rázl s Dvořákem vybojovali cenné bronzové medaile.

Roman Vaněk.
Do Liberce zavítá kulinářský guru Roman Vaněk

Ve smíšené čtyřhře postoupil Rázl s Neubauerovou (České Budějovice) do druhého kola, když porazili benáteckou dvojici Müller – Pokorná 21:18 a 27:25, stejně tak se dařilo i Mrskošovi s Malcovou, kteří porazili dvojici Štaffl – Benediktová (Slovan Karlovy Vary/USK Plzeň) 21:14, 21:14. Čtvrtfinále však už opanovaly všechny nasazené páry a Liberečtí z bojů o medaile vypadli.

Dvouhry hráli jen Rázl s Malcovou, ale oběma se nepodařilo postoupit do závěrečných bojů. Čtyřhru dívek hrála Malcová s Pokornou (BK 73 DELTACAR Benátky) a společně postoupily do čvrtfinále, kde podlehly páru Maixnerová – Muchová (Rychnov) 21:8, 21:11.

Krajský sokolský slet se konal 10. června v Turnově. Slet byl zahájen slavnostním průvodem z náměstí Českého ráje na městský stadion, kde proběhlo hromadné cvičení.
FOTO: Sokolové ze tří žup předvedli své umění