Když v 25. minutě domácí Jaromír Ekl smazal jednogólový náskok hostující Mladé Boleslavi a po přihrávce od Jakuba Jirsy srovnal na 1:1, v tu chvíli to vůbec nevypadlo, že by se jednalo o poslední střelecký zápis Českolipských v tomto mači.

Ale bohužel, bylo to tak, protože poté už skórovali pouze mladoboleslavští borci, kteří si za výhru 5:1 odvážejí všechny tři body.
"Odehráli jsme skvělou první třetinu, hru soupeře jsme měli dobře přečtenou, a tak asi právě kvůli tomu postupem času hosté znervózněli a my jsme zaslouženě vyrovnali. Jenže pak jsme se nechali až příliš unést a hosté dvěma góly zvýšili na 1:3. Ve třetí třetině se hrálo podobně, měli jsme hned několik dobrých šancí, ale zkušená Boleslav si tři body pojistila," nechala se po utkání slyšet trenérka Lenka Bartošová.

Další duel odehraje Česká Lípa v pátek 19. ledna opět v domácím prostředí, kde přivítá pražský Chodov.

FBC 4CLEAN Česká Lípa - Technology Florbal MB 1:5 (0:1, 1:2, 0:2)

Branky: 25. Jaromír Ekl - 14. Jan Jelínek, 34. Petr Krzyžanek, 35. Jan Řehoř, 46. Tadeáš Chroust, 56. Jakub Gruber. Rozhodčí: Milan Baloun - Roman Šuvada; vyloučení: 2 + Jakub Jirsa 10:2; využití: 0:1. Diváků: 320. Zásahy brankářů: Ivan Ponomarev 32 - Lukáš Bauer 16.