V dalším utkání Tipsport Superligy směřovali svěřenci trenérky Lenky Bartošové do dalekého Znojma a toužili přitom ukončit dlouhou sérii porážek, byť proti velkým florbalovým esům.

I když ještě v závěru utkání byli blízko tříbodovému zisku, nakonec se vrací z jihu Moravy pouze s bodem.

„Ve Znojmě jsme ztratili dva body. Nemělo by se nám stávat, že nedokážeme dotáhnout velmi nadějný stav do vítězného konce,“ uvedl po duelu hrající manažer České Lípy Štěpán Slaný a pokračoval: „Naše hra se každým zápasem zlepšuje, ale sráží nás naše vlastní chyby. To se projevilo i v tomto zápase, kdy Znojmo trestalo naše nepřesnosti na středu hřiště. Prodloužení tři na tři, to je loterie, kterou jsem pokazil nepřesnou přihrávkou. Musíme se na tuto důležitou část zápasu více zaměřit, v letošní sezoně jsme hráli prodloužení již čtyřikrát.“

Další zápas sehraje Lípa až v sobotu 11. listopadu, kdy v městské hale od 19 hodin hostí celek itelligence Bulldogs Brno.

TJ Znojmo Laufen CZ - FBC 4CLEAN Česká Lípa 7:6pp (3:2, 1:1, 2:3 1:0)Branky: 2. a 5. Číhal, 15. Sláma, 23. Palát, 53. Krejčíř, 58. Novák, 63. Šindelář - 8. a 45. Dzierža, 10., 41. a 45. Spilka, 32. Ekl. Rozhodčí: Gavlas, Mikula. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Střely na branku: 42:22. Diváci: 376.

TJ Znojmo - FBC Česká Lípa 7:6pp.Zdroj: Deník/Martin Smejkal

Radem Barkman