Na neděli 16. února připravila agentura Reas Agency společně s příspěvkovou organizací Sport Česká Lípa druhý ročník charitativního futsalového utkání mezi týmy Reas Česká Lípa, který hraje krajskou soutěž, a týmem celebrit.

Za známé osobnosti nastoupí na palubovku například zpěváci Bořek Slezáček, Petr Poláček a Tomáš Löbl nebo nejkrásnější muži České republiky Martin Gardavský, Adam Klavík a Tomáš Řechtáček. Jako gólman nebude chybět moderátor Petr Vojnar. Podpořit dobrou věc přijedou i exkluzivní hosté fotbalista Tomáš Řepka a jeho partnerka, modelka Vlaďka Erbová, která zahájí duel slavnostním výkopem.

„Pozvali jsme také všechny děti z dětského doma a děti z mateřského centra Pumpkin z České Lípy, aby si zpestřily nedělní odpoledne," říká Petr Svoboda z pořádající agentury Reas Agency, která několikrát do roka podporuje všechny tyto děti. Celý zábavný program bude moderovat Radek Malár a po skončení proběhne autogramiáda hvězd a hala se dočká i pěveckého vystoupení.

„Věřím, že nás všichni fanoušci přijdou povzbudit jako v loňském roce," říká zpěvák Petr Poláček a všechny zve do Sportovní haly v České Lípě na zajímavý zápas, který začíná v neděli od 18:00 hodin. „Samozřejmě věřím, že můj hvězdný tým vyhraje," dodává Poláček.

Kromě nedělního sportovního podvečera se českolipská modelingová agentura, která je hlavním partnerem soutěže Sluníčko Deníku, chystá na sobotní smršť plesů, na které si připravila zbrusu novou choreografii na vážnou hudbu s názvem „Symphony".

„V sobotu nás v jeden večer čekají tři reprezentační plesy, v kulturním domě v Kamenickém Šenově ples města, tradiční ples Jizerských pekáren v hotelu Merkur v České Lípě a ples společnosti Svijany v Pěnčíně u Liberce," zve manager mediálně známých tváří Petr Svoboda, podle kterého na všech akcích vždy panuje skvělá atmosféra, jsou vyprodané a mají bohatý program. Ozdobou v Pěnčíně bude Česká Miss 2008 Eliška Bučková a v České Lípě zazáří na přehlídkovém mole krásná playmate Gábina Dvořáková.

Modelky předvedou luxusní spodní prádlo, kolekci večerních šatů i valentýnské noční spodní prádlo.