Cenný bod z haly v Neveklově přivezl druhý klub z města u Ploučnice, tým F.A. Zole, jenž remizoval s benešovským Arsenalem 1:1.

FC Démoni Č. Lípa - Radobýl Litoměřice 15:3 (6:0)

Domácí nastartovali svůj brankostroj už v 1. minutě, kdy se k odraženému míči po trestném kopu dostal Mikysa, který otevřel skóre. Hosté mohli vzápětí vyrovnat, ale to se jim nepodařilo, a tak druhý gól padl opět do jejich sítě a znovu zásluhou Mikysy. První poločas skončil 6:0 a o vítězi bylo takřka rozhodnuto.

„Vydařil se nám úvod střetnutí, kdy dal první dva góly Lukáš Mikysa, pak už jsme hráli svoji hru. A výborně nám zachytal gólman Marek Michálek," hodnotil duel s Litoměřicemi Karel Kruliš, kouč Démonů. Pět minut před koncem, za stavu 9:3, se domácí pustili do hry bez gólmana. „Chtěli jsme si vyzkoušet power play, během něhož jsme dali šest gólů. Takže spokojenost, už i vzhledem k tomu, že jsme nastoupili v nekompletní sestavě. Musím pochválit celé mužstvo a vyzdvihnout výkon našich mladíků z juniorky, kteří se uvedli výborně," chválil své svěřence kouč Kruliš a dodal: „V pátek pojedeme k utkání do Neveklova proti domácímu Benešovu již v plné sestavě. Chybět bude pouze Milan Soukup, který je pracovně mimo republiku."

Branky (nahrávky): 1. Mikysa (Bejda), 3. Mikysa, 4. Kulha, 9. Kubelka (Paleček), 13. Kubelka (Bejda), 14. Kubelka (Žďánský), 23. Bejda, 25. Paleček (Žďánský), 30. Kubelka (Mikysa), 35. Demke (Bejda), 37. Bejda (Demke), 37. Demke (Kubelka), 38. Kubelka (Kulha), 39. Bejda (Mikysa), 39. Mikysa (Michálek) - 25. Ekrt (Rapavý), 27. Grunert (Kyzlík), 32. Koranda (Grunert).

FC Démoni Česká Lípa: Michálek - Bejda, Kulha, Kubelka, Demke, Paleček, Mikysa, Žďánský. Trenér Karel Kruliš.

Arsenal Benešov - F. A. Zole Č. Lípa 1:1 (0:1)

Hosté přijeli na zápas kvůli zácpě na dálnici o něco později a ještě pouze s dvěma hráči na střídání. V prvním poločase ale ještě měli dost sil, a tak se hrál vyrovnaný futsal se šancemi na obou stranách. Největší štěstí měl Babka při střele, které orazítkovala obě jeho tyče, míč se odrazil od jeho hlavy znovu do tyče a brankář Arsenalu ho na brankové čáře zpacifikoval. Jelikož zbytek šancí polapali většinou gólmani, byl stav až do 19. minuty bezbrankový. V tu chvíli se dostali hosté k trestnému kopu, po jehož zahrání již Havlásek rozvlnil síť 0:1. Domácí ještě v poslední vteřině Charvátem trefili tyč.

Ve druhém dějství hráči Arsenalu, přeřadili na vyšší rychlostní stupeň, přikovali soupeře, jemuž viditelně docházely síly, na jeho polovinu, vytvářeli si šanci za šancí, ale brankář Poláček je přiváděl k zoufalství. „Fazole" občas vyrazily dopředu a za druhý poločas si vypracovaly tři vyložené šance, když dvakrát přestřelily branku a jednou zachránil míč na brankové čáře Charvát. To na druhé straně Arsenal neustále dotíral na branku soupeře a nakonec se podařilo Šindelářovi střelou ze strany do šibenice vyrovnat.

„Ztratili jsme dva body. Hosté celý zápas bránili dobře, s čímž jsme si nedokázali poradit. Když už se nám to podařilo, tak bylo naše zakončení tragické. Sice jsme nastřelili pět tyčí, ale z takových šancí musíme dát víc gólů než jeden," povzdechl si po zápase kouč Arsenalu Otto Kovář a ještě dodal: „Jsem zklamaný, ztráta dvou bodů nás mrzí, protože jsme se mohli v tabulce dostat do klidnějšího pásma. Bohužel jsme zůstali tam, kde jsme a stále bojujeme o každý bodík pro udržení v soutěži. Nehráli jsme dobře, což se projevilo jak na výsledku, tak na výkonu celého mužstva."

„Fazole" v následujícím kole hostí favorizovanou Plzeň. Utkání je na programu v pátek 14. listopadu od 20.30 hodin.

Branky (nahrávky): 34. Šindelář (Charvát) 19. Havlásek.

FC Arsenal Benešov: Babka - Pohorský, Kamarýt, Daniel, Filip, Žáček, Šindelář (K), Šimáček, Charvát, Křemen.

F.A. Česká Lípa: Poláček - Půlpán, Mitáč (K), Souček, Havlásek, Kočí, Brož.

Další výsledky:

Malibu Ml. Boleslav - SK Indoss Plzeň 1:4 (1:3). Tex-Color Písek - Boca Chotěboř 3:6 (0:4). FK GMM Jablonec - Combix Ústí n. L. 15:9 (5:2). Dalmach Turnov -  Gardenline Litoměřice 3:4 (0:2).

Tabulka 2. ligy (západ): 

1. GL Litoměřice    59: 26   21

2. Malibu Ml.Boleslav    33: 26   16

3. Démoni Č. Lípa    56: 31   15

4. INDOSS Plzeň    38: 17   15

5. Boca Chotěboř    46: 27   12

6. GMM Jablonec    40: 36   11

7. Arsenal Benešov    24: 31   8

8. TEX-COLOR Písek    30: 51   6

9. Radobýl Litoměřice    26: 57   6

10. F.A.Zole Č. Lípa    21: 41   5

11. Dalmach Turnov    22: 39   4

12. COMBIX Ústí n. L.    42: 55   3