Další letošní závody, kterých se zúčastnili mladí borci z Plaveckého klubu Č. Lípa, se konaly ve městě automobilů pod názvem Mladoboleslavská vlnka, kde změřili své síly závodníci ze všech žákovských kategorií.
Za českolipský PK startovali: Jan Kecek, Richard Mígl, Ondřej Olšar, Tomáš Reichelt, Tomáš Sehnal, Petr Šimánek, Jakub Tauš, Josef Vlasák, Aleška Daďová, Tereza Pivoňková, Karolína Szabová a Martina Vlasáková.
Mezi plavci z celkově 14 plaveckých oddílů se podařilo do první desítky proniknout Richardu Míglovi, který skončil ve svých startech celkově na pátém, šestém a dvakrát na 7. místě. „Dařilo se i Ondřeji Olšarovi, který plaval ve společné kategorii s o jeden rok staršími soupeři, ale i tak se bez problémů vešel mezi prvních deset. Totéž se povedlo i Alešce Daďové a Martině Vlasákové,“ informoval Deník trenér Tomáš Choc, který dodal, že další svěřenci sice skončili ve svých startech až za desátými příčkami, avšak o jejich stoupající výkonnosti svědčí nové osobní rekordy v podání J. Kecka, T. Reichelta, T. Sehnala, P. Šimánka, J. Tauše, J. Vlasáka, K. Szabové. „Právě Karolína Szabová obsadila jen těsně jedenáctou pozici,“ doplnil trenér Choc.
Příští závody čekají na českolipské plavce již tento víkend (26. 1.) v Litoměřicích, kde se koná Litoměřický kalich.

Další zprávy z regionu najdete zde