„Jsem hrdý na svůj tým a třebaže je Sparta favorit, tak se na ni připravíme. Favorit je jasný, ale jdeme do boje, ať už dopadne jakkoliv, pro nás je to skvělý výsledek,“ řekl českolipský trenér Karel Kruliš, jehož tým jde do play off ze sedmé příčky. Druzí Pražané začnou sérii v domácím prostředí. Hrát se bude v pátek na Podvinném Mlýně, odveta je na programu v úterý 9. dubna.

Futsal. Ilustrační foto.
Démoni dali dvanáct gólů, končí sedmí a v play off je čeká Sparta

Slavia odehraje své utkání proti Interobalu už dnes večer, a začne tak série sousedů v tabulce; sešívaní byli po základní části čtvrtí, Plzeň pátá. Hrát se bude od 20:00 v hale pražského klubu. Termín prvního utkání se pokouší najít také vítěz základní části ligy Svarog Teplice, který by rád odehrál svůj úvodní duel s Helasem Brno uprostřed týdne, ale zatím se oba kluby na termínu nedohodly. Tepličtí futsalisté se stali poprvé v historii klubu vítězi základní části, když doma v rozhodujícím duelu porazili 2:1 Chrudim.

„Kluci zápas prostě odmakali a odjezdili, proto jsme zaslouženě zvítězili. Obrovské poděkování patří našim divákům, byli fantastičtí! Teď je před námi těžká cesta v play off. Pokud budeme stejně zodpovědní v každém utkání, máme velkou šanci se dostat do finále. Zatím je to hlavní cíl. Když se nám povede a budeme tam, budeme se pokoušet o zázrak. Ale nic není nemožné,“ vyhlíží play off šéf Svarogu Michail Žák.

Beran prostřelil Stryu a zvyšuje na 0:3.
FOTO: Arsenal si zastřílel, dal v Hrádku pět gólů