Šestým kolem pokračoval krajský přebor futsalistů. Rezerva Slavie TU Liberec se vítězstvím nad českolipskými Démony dostala na vedoucí pozici a novoborský Yankees překvapivě porazil Legnex. Prašivky si poradily s Greens a Tango po dvou prohrách porazilo vysoko Turnov.

Překvapením je současná čtvrtá pozice Yankees Warriors Nový Bor, trochu za očekáváním zůstávají Démoni Česká Lípa B, ale podle slov prezidenta klubu Jiřího Šubrta jejich čas teprve přijde.

Prašivky Liberec - Greens Liberec 6:5 (3:2)
V libereckém derby úvod utkání nenasvědčoval k většímu odporu hostů. V 10. minutě domácí vedli 3:0, ale poté Greens dokázali snížit na rozdíl jednoho gólu a v úvodu druhé části dokonce vyrovnat. Pak Greens tahali za kratší šňůru a podlehli.
Branky: Radačovský 3, Budský 2, Hnilička J. – Hubka 2, Koutník, Jirouš, Poživil.

Tango Liberec - Dalmach Turnov B 11:1 (4:1)
Tango v jednoznačném utkání bylo lepší zejména v proměňování šancí, takže si dokráčelo po dvouzápasovém půstu k vítězství. Dalmachu nepomohli k debaklu ani dva hráči z áčka.
Branky: Landyš 3, Bína 2, Hájek 2, Suchan 2, Andrš, Benek – Jaček.

Démoni Česká Lípa B - Slavia TU Liberec B 3:7 (2:2)
Slavia zavítala do nové českolipské haly, kde se utkala s Démony, kterým měla co vracet z předchozího utkání druholigových A– týmů. První poločas začal pro Démony šťastně, vedli 1:0 a 2:1. V závěru poločasu neproměnil hostující Bláha druhý pokutový kop, který mířil do břevna. Hosté se přece jen dočkali vyrovnání, když si vlastní branku vstřelil Puhlovský, a to patnáct vteřin před koncem poločasu. Ve druhé půli byli hosté lepší a dokázali využít zaváhání domácích hráčů.
Branky: Mikysa, Turza D., Heřmánek – Sůra 3, Krasnický 2, Bláha, vlastní.

Legnex Jablonec - Yankees Warriors Nový Bor 4:13 (2:6)
Nováček z Yankees Warriors překvapil Jablonecké, i když ti v úvodu vedli 2:1. Poté však stříleli branky pouze Novoborští.
Branky: Řeháček, Pařík, Kocúr, Rudolf – Bartoníček 4, Jezdinský 3, Kučera, Halbich, Sukovatý, Zemanec, Strejček, Miler.

TTNF Liberec - JASIP Jablonec 8:12 (4:3)
V 15. minutě domácí vedli o dvě branky, ale v závěru poločasu o náskok přišli. V poslední minutě TTNF zásluhou Šindeláře odskočilo na rozdíl jedné branky. Ve II. poločase se do 30. minuty hrálo vyrovnaně, pak JASIP dokázal odskočit na rozdíl dvou branek, který domácí dokázali korigovat. V závěru začali TTNF hrát vabank a JASIP tvrdě trestal.
Branky: Šindelář 3, Neumann 3, Volek, Jirsa - Černý 3, Sedlmajer 2, Procházka 2, Podzimek 2, Barcuch 2, Paldus M.

Tabulka

Krajský futsalový přebor Libereckého kraje.