„Dobrá atmosféra při cestě přispěla k velkému úspěchu. Z turnaje jsme si odvezli celkem 19 cenných kovů, přesněji čtyři zlaté, pět stříbrných a deset bronzových medailí," konstatoval spokojený trenér Pavel Znamenáček.

Jako první nastoupili nejmladší závodníci, kde se nejlépe vedlo Jakubu Scholzovi, který si odvezl zlatou medaili. Stříbrem se mohla mezi mládeží pochlubit Natálie Pokorná.

Bronzové medaile v silné konkurenci vybojovali Petr Zítko a Kristýna Vorlíčková. Pro oba závodníky je to skvělý start do sezony.

V nejsilnější spojené kategorii (kata dorost až senioři) si skvěle vedl Milan Zítko, který vybojoval stříbrnou medaili. „Podařilo se mu porazit i reprezentanta České republiky Matěje Říhu, což bylo velké překvapení. Také Dan Kühnel v nové kategorii dorostu mile překvapil a stříbrná medaile mu právem patří."

Bronzovou sadu medailí vybojovaly dívky, konkrétně Dagmar Suchá, Klára Stratilová, Barbora Vlčková, Adéla Šinerová, Marie Suchá a Barbora Znamenáčková.

Silná disciplína Sport Relaxu, kata týmy, se svěřencům Pavla Znamenáčka opravdu povedla. Zlato si domů odvezli družstva ve složení David Minárik, Jakub Vavřinčík a Jakub Scholz; Ondřej Kouba, Michal Eisenberger a Lukáš Grösser; Anna Vorlíčková, Barbora Vlčková a Klára Stratilová.

Stříbrná ocenění vybojovali Pavel Vácha, Jakub Fiala a Jakub Pevný; Dagmar Suchá, Tereza Fabiánová a Marie Suchá.

Premiéru v kata týmech měla děvčata ve složení Adéla Znamenáčková, Viktorie Vlčková a Natálie Pokorná, která vybojovala bronz.

Poslední kategorii, v níž se zúčastnil jeden člen Sport Relaxu, bylo kumite, kde Matěj Kühn vydoloval bronz.

Sport Relax zahájil sezonu ziskem 19 kovů v Ústí nad Labem.