Ti se představili ve složení Bára Znamenáčková, Nikola Jůzová, Adéla Šinerová, David Kavalír. Trenér Pavel Znamenáček k tomu řekl: „Letošní Grand Prix byla opravdu nabitá zvučnými jmény a bylo velmi těžké se prosadit. Kvalitní slovenské a rakouské reprezentační týmy se na tuto vysoce prestižní soutěž soutěž připravily a patřil jim náš velký obdiv.“

Z českolipských karatistů se během této třídenní soutěže nejlépe dařilo Znamenáčkové, která měla svou premiéru v kategorii U21. Zde se probojovala do repasáže, usilovala o 3. místo se Slovenkou, bohužel tam její cesta skončila, avšak připsala si velmi dobré bodované 5. místo.

Znamenáčková poté nastoupila v kategorii ženy seniorky, kde v v silné konkurenci obsadila velmi slušné 7. místo. „Šinerová předvedla v kategorii dorostenek hezky provedenou vrcholnou kata unsu, ale bohužel prohrála 2:3 a její přemožitelka ji do dalšího kola nevytáhla. V juniorkách si tuto situaci zopakovala prohrou 2:3,” doplnil trenér.

Kavalír v kategorii U21 v 1. kole podlehl také slovenskému závodníkovi, pozdějšímu vítězi. Ten ho vytáhl do bojů v repasáži a nakonec z toho bylo 7. místo. Českolipský tým předvedl pěkný výkon v kata a kata bunkr (sebeobrana), když ve finále narazil na velmi dobře připravený slovenský výběr.

Sport Relax nakonec má stříbrné medaile, třetí příčku obsadil výběr Rakouska. „Musím uznat, že si naše holky vedly suprově, a jsem nadšený ze vzrůstající tendence. Loni náš tým přivezl bronz, letos stříbro, což je úspěch,” uzavřel spokojený trenér Pavel Znamenáček.