Díky tomu mají v tabulce 28 bodů, tedy stejně jako druhé Ústí nad Labem.

TJ Mocní Tuleni Podbořany - FBC JOPA Česká Lípa 2:14

Již od prvních okamžiků bylo jasné, kdo je pánem palubovky. Svěřenci trenéra Tomáše Gembece si pohrávali se soupeřem jako kočka s myší a jakékoliv naděje Podbořan na solidnější výsledek vzaly brzy za své. K vidění byla nejedna povedená akce a některé sehrávky do prázdné brány připomínaly spíše exhibici.

Zajímavým momentem byl návrat Dominika Fialy do řad českolipského FBC, což tento talentovaný hráč oslavil hattrickem. Premiéru v letošní sezoně si odbyl i Michal Kadeřábek, který se uvedl kvalitními kanadskými body 1+4, a Jakub Bauer v pozici gólmana, kde ze šesti střel jednou lovil míček ze své sítě. Jinak za zmínku stojí tradičně excelentní Spilka, který čerstvě převzal i kapitánskou pásku, s bodovou bilancí 5+2.

FBC JOPA Česká Lípa - FBC DDM Kadaň 15:1

Již po minutě hry zaúřadoval Fiala a skóre od té doby narůstalo. Až za stavu 14:0 zaznamenala Kadaň svůj jediný čestný úspěch a skóre na konečných 15:1 uzavřel opět Fiala, který i v druhém zápase ukázal svou třídu, 5+1. Premiérový hattrick zaznamenal i Horák a tradičně Spilka, který tentokrát přidal i 5 asistencí, díky čemuž vládne statistikám celé soutěže.

„Na takové výsledky se kouká dobře, ale je potřeba vidět i reálnou sílu protivníků, protože přijdou ještě z daleka těžší zápasy," hodnotil sobotní vystoupení kouč Tomáš Gembec, jenž přiznal, že radost mu udělal Jan Spilka. „Honza omezil četnost střelby a dokáže se těšit i z krásných akcí, které připraví pro své spoluhráče. Také nesmím zapomenout na Dominika Fialu. Ten se nejenom rychle začlenil do kádru, ale stal se okamžitě i jednou z opor útočných řad," dodal kouč starších žáků.

Liga starších žáků (Divize II.) - Kompletní výsledky 6. kola:

ASK Lovosice - 1. FBC DDM Děčín 2:1

DDM Teplice FbC 98 - DDM Chomutov 8:6

ASK Lovosice - Florbal Ústí 3:13

1. FBC DDM Děčín - DDM Teplice 10:4

FbC 98 DDM Chomutov - Florbal Ústí 4:11

FBC DDM Kadaň - FBC Liberec 1:12

1. FbK Jablonec - Tuleni Podbořany 7:6

FBC Liberec - 1. FbK Jablonec n. N. 9:2

TJ Mocní Tuleni Podbořany - FBC JOPA Česká Lípa 2:14

FBC JOPA Česká Lípa - FBC DDM Kadaň 15:1

Tabulka.