„Jsem spokojený, že si naši svěřenci mohli zatrénovat na plzeňské střelnici, která bude jako tradičně dějištěm nadcházejících mezinárodních závodů,“ s povděkem konstatoval trenér Stanislav Stupka. Co se týče vlastní soutěže, ještě doplnil, že závody byly nejen zúročením tréninkových dávek, ale pro mladé střelce především kontrolním závodem juniorské reprezentace a nominačním závodem do německého Suhlu. A vidět v akci a zúčastnit se soutěže s takovými esy jako např. s olympijským vítězem Miroslavem Vargou, který s přehledem vyhrál disciplinu LM 60 nástřelem 598 b.!, bylo jistě pro mladé střelce motivující.
V polohovém závodě sportovní malorážka 3 x 20 ran v kategorii dorostu patřily manušickým čtyři z prvních pěti příček: 1. místo Aneta Brabcová (566 bodů), 2. Petr Plecháč (560 b.), 4. Gabriela Vognarová (555 b.), 5. Aneta Němcová (551 b.).
Ve stejné disciplině v kategorii žen patřila 1. příčka Zuzaně Šostkové (SSK Manušice) nástřelem 581 bodů před druhou Michaelou Vondráškovou (Dukla Plzeň a 575 b.), na třetí pozici se umístila Jana Lauermannová (SSK Ruprechtice a 568 b.).
V disciplině sportovní malorážka 60 ran vleže v kategorii ženy zvítězila Zuzana Šostková (587 b.), 2. pozici obsadila Michaela Vondrášková (581 b.), 3. Marie Jechová (SSK Poděbrady a 580 b.), 7. manušická Klára Bartošová (575 b.).