Právě tento oddíl je hostitelem finálového turnaje s názvem Memoriál Zdeňka Kocmana, který se koná za účasti čtyř družstev tuto neděli 15. června od 10 hodin v tenisové hale u Ploučnice.

O postup na MČR si to rozdají tyto týmy: Litvínov A, Litvínov B, Liberec a domácí Česká Lípa, z účasti se omluvil Duchcov.

Postup do krajského finále za SK Matchball Česká Lípa vybojovali Martin Kec, Josef Chour, Anna Svobodová, Barbora Janošíková a Klára Jelínková. „Ve skupině jsme měli i své béčko, to však do finále nepostoupilo," přiblížil Petr Kořínek, vedoucí mládeže SK Matchball Česká Lípa.

Rezerva, jež obsadila ve skupině třetí místo, nastoupila v tomto složení: Černá Anna, Baccaglini Samuel, Novotná Magdaléna, Kurdziel Václav, Pechr Šimon, Habenicht Martin a Semerádová Edita.

V A-družstvu převažují děti, které pocházejí z Doks. Vedoucím a hlavním koučem je Vladimír Pecold starší, dalšími trenéry jsou Vladimír Pecold mladší, Martin Muzikant, Markéta Kořínková a Petr Horáček.

„V neděli ve finále favority nejsme, ale na druhou stranu můžeme jen překvapit," poznamenal Petr Kořínek s tím, že, českolipské družstvo bude postrádat Josefa Choura, jenž odjel na dovolenou.

Harmonogram finále (Memoriál Zd. Kocmana)

10.00: zahájení.

10.15: Litvínov A - Litvínov B, Česká Lípa - Liberec.

12.00: Litvínov B - Česká Lípa, Liberec - Litvínov A.

14.00: Liberec - Litvínov B, Litvínov A - Česká Lípa.

16.00: slavnostní vyhlášení