Na městském koupališti proběhl 2. ročník Varnsdorfského Bartys triatlonu.
Dopolední vydatné srážky sice ztížily jak práci pořadatelů, tak podmínky pro závodníky (především v cyklistické části), přesto účast sportovních nadšenců byla nad očekávání vysoká.
V nejsilnějším dešti se na start dětského závodu postavilo „pouze“ 7 statečných, kteří si ovšem získali diváky svou bojovností a odhodláním poprat se s náročnými podmínkami a nepřejícím počasím. Nejlepším se stal domácí Jiří Švorc ml., ale obdiv si jistě zaslouží i všichni ostatní.
Ve 13 hodin se rozpoutal boj o příčky nejvyšší v hlavním závodě. 43 jednotlivců všech kategorií a 14 štafet!! znamenal rekordních 83 závodníků, kteří se už s pomocí slunečních paprsků více či méně úspěšně rvali s 500 m plavání, 16,5 km těžké, bahnité cyklistiky a závěrečným 4,5 km během.
Velkou show těsně před vyhlášením výsledků předvedl člen úspěšné štafety „Herby“, který na svém kole předváděl nevídané akrobatické kousky.
Nejrychlejšími v cíli byli Pavel Jindra a Ivana Loubková, oba z pořádajícího oddílu TT Cyklorenova Cvikov, nejlepší štafetou se stal Big Shock Team 1, který byl složen z excelentních specialistů jednotlivých disciplín.
A protože závod byl i mistrovstvím Libereckého kraje v triatlonu, rozdávaly se na závěr též mistrovské medaile pro nejlepší Liberečáky.
Kompletní výsledky lze nalézt na stránkách závodu www.triatlonvdf.wz.cz
Výsledky závodníků Cyklorenovy:


muži 20 –
1. Pavel Jindra,
2. Tomáš Podrazil,
5. Ondřej Švarc,
6. Milan Németh.


Muži 30 –
2. Jaroslav Jíra.


Muži 50 –
1. Jiří Malý.


Ženy 20 –
1. Ivana Loubková,
3. Kateřina Loubková,
7. Zdeňka Kubíková.


Celkově:
2. Pavel Jindra
5. Tomáš Podrazil
10.Ondřej Švarc
12. Milan Németh


Pohár Libereckého kraje.
1. Ivana Loubková
2. Kateřina Loubková