Akce se zúčastnilo 18 týmů z celé ČR. Družstva byla nalosována do 4 skupin po 4 až 5 týmech. Prvních 16 postoupilo do závěrečných bojů play-off. Lokomotiva Č. Lípa byla ve skupině s Prosekem Praha, Plzní a Hradcem Králové.

Zápasy ve skupině se hrály na dva hrané sety. Českolipští po dvou vítězstvích a jedné nešťastné remíze (tým přijel na utkání pozdě a hrál s minimálním rozcvičením) postupovali z druhého místa ve skupině.

V play-off se dostali až do semifinále, kde narazili na suverénně nejlepší družstvo ČZÚ Praha, kterému podlehli a hráli o třetí příčku. Tu nakonec uhájili a mohli se radovat z bronzových medailí.

„Výsledek je vynikající, hra byla slušná. Tým táhla trojice hráčů se zkušenostmi z vyšších kategorií, jako Srb, Pavlíček a Lustyk). Ostatní teprve sbírají zkušenosti, ale třetí místo je velice hezké," konstatovali kouči Lokomotivy.

Sestava České Lípy: Srb Jiří, Pavlíček Jan, Lustyk Patrik, Hendrich Tomáš, Effler Jan, Korčák Kryštof, Borský Petr. Trenéři: Linhart Jaroslav a Vlasák Josef.