Isoline cup je turnaj pro nejlepší hráče jednotlivých krajů.

Své zástupce tu měl také kraj Liberecký a nevedl si zrovna nejhůř. Tým pod vedením Štěpána Slaného a Jiřího Stožického, který byl složen především z hráčů České Lípy a Liberce, dokázal vybojovat v široké konkurenci třetí místo.

Hráči ze severu Čech byli nalosováni do skupiny „B" společně s výběry z krajů Karlovarského, Středočeského a Jihočeského a hned v prvním utkání se střetli s výběrem z Karlovarska.

Postoupili ze skupiny z 1. místa

Na obou soupeřích bylo znát, že jde o jejich první utkání na turnaji, což přineslo remízu 2:2. Za Liberecký kraj se prosadili Tomáš Zvára a Vojtěch Rondoš.

Ve druhém utkání svěřenci trenéra Slaného museli naplno bodovat, pokud chtěli pomýšlet na postup ze skupiny. Jejich soupeřem byl kraj Středočeský, který měl vynikající vstup do utkání a již v 5. minutě vedl 2:0. Tento stav však pro Liberecké nic neznamenal a po brankách Matějíčka, Hřebřiny, Böhma a Kněžoura otočili výsledek na konečných 2:4.

V posledním utkání základní skupiny čekal severočechy zápas s outsiderem, a sice s Jihočeským krajem.

Již od začátku bylo jasné, jak utkání dopadne a bylo jen otázkou času, na jakém čísle se skóre zastaví. Konečným výsledkem bylo vysoké vítězství 8:2, když se o branky podělilo hned 7 hráčů. S celkovým počtem 7 bodů obsadili Severočeši 1. místo ve skupině a postoupili tak do semifinálových bojů.

V semifinále podlehli výběru Prahy

Semifinále nabídlo dva duely. Kraj Ústecký narazil na Karlovarský a zvítězil 4:2. Ve druhém utkání se střetl Liberecký kraj s výběrem Prahy. Ač Liberečáci hojně vzdorovali, na výhru to nestačilo. Výběr Prahy zvítězil 7:4 a postoupil do finále. O branky Libereckého kraje se postarali Hřebřina 2x, Jágr a Příhoda.

V utkání o bronzové medaile na sebe narazily celky, které spolu hrály první utkání na turnaji. Avšak výsledek byl naprosto jednoznačný. Severočeši nenechali nic náhodě a již od začátku svého soupeře přehrávali. Nakonec po brankách Hřebřiny (2x), Matějíčka, Štěpána a výborném výkonu obou brankářů, jak Chyny, tak Strýčka, zvítězili 4:1 a odvážejí si z jihu Čech bronzové medaile.

Dramatické finále zvládl Ústecký kraj

Obrovské drama přichystal pro diváky finálový duel mezi výběrem Prahy a Ústeckého kraje. Za zmínku stojí říci, že vítěz získal možnost hrát superfinále proti vítězi z Moravské části v pražské O2 Aréně. Od začátku měli navrch hráči z Prahy a v polovině utkání vedli již 3:0. Tomu následoval time-out Ústeckého kraje, po kterém byli jeho hráči jako pokropeni živou vodou.

Během pěti minut dokázali vyrovnat na 3:3. Jenže Pražané se nepoložili a o minutu později dokázali skóre převrátit opět na svoji stranu 4:3. Do konce utkání zbývaly 3 minuty, když se Ústeckému kraji podařilo po krásné akci vyrovnat na 4:4. Všichni již vyhlíželi samostatné nájezdy, když v tom udeřil opět Ústecký kraj a 7 vteřin před koncem poprvé v utkání vedl a vyhrál.

Po úchvatném finálovém utkání proběhlo tradiční vyhlášení vítězů. Za zmínku stojí, že 2 hráči z Liberecka, se dostali do All star turnaje, a to Hřebřina a Rondoš.

Celkové pořadí Isoline cupu:

1. kraj Ústecký

2. výběr Prahy

3. kraj Liberecký

4. kraj Karlovarský

5. kraj Středočeský

6. kraj Královéhradecký

7. kraj Plzeňský

8. kraj Jihočeský

Radek Chyna