Domácí futsalisté se dostali do vedení díky brance, kterou vstřelil Jakub Žoček. Českolipští hráči dokázali vyrovnat, po zmatku před brankářem Liberce se nejlépe zorientoval Milan Bialek, jehož střela skončila za brankovou čárou. Liberečtí si vzali rychle vedení zpět, po rychlé akci zakončoval přesně Aleš  Benek. Další gól v prvním poločase nepadl, a tak platil po první části utkání stav 2:1. 

Z kraje druhého poločasu dokázala Česká Lípa rychle utkání otočit. V rozmezí minuty a půl se dvakrát dokázal prosadit Pavel Caizl. V čase 27:29 domácí vyrovnali, Filip Henzl se rozhodl pro střelu a jeho zakončení bylo přesné. Démoni si vzali vedení zpět o půl minuty později, Tomáš Fichtner se dostal sám před branku a uspěl. Přetahovaná pokračovala dál, Liberec bleskově srovnal na 4:4. Tvrdou ránou prostřelil gólmana České Lípy Aleš Benek.  Deset minut před koncem druhého poločasu se Démoni dostali potřetí v zápase do vedení, tvrdou ránou změnil skóre Ondřej Havrda. Česká Lípa vedla 5:4. 

Hostující celek ale náskok neudržel. Nejprve Tomáš Vobořil srovnal po pěkné akci a Filip Henzl v čase 34:05 přeloboval českolipského brankáře. Na tento gól nedokázali Démoni odpovědět a vyrovnat už nedokázali. Tým trenéra Karla Kruliše v krajském derby podlehl Liberci 5:6.  

V aktuální tabulce jsou Démoni se sedmi body šestí, Liberec díky výhře má na páté pozici tříbodový náskok a utkání k dobru.

Karate klub Sport Relax v České Lípě měl soustředění v Chřibské.
Karate sport Relax plánuje on-line cvičení, za lekce se platí