Laura Nágelová se přistěhovala do Prahy, když jí bylo osm let. V devatenácti začala žít v Chomutově. Ve svém životě sbírá zatím více smutku než štěstí. Do Proměn se přihlásila, protože chce změnu pro sebe.

Od mala měla těžké vztahy s muži. Její otec se k ní choval dost tvrdě a Laura si pak volila partnery, kteří s ní zacházeli podobně. Zažila násilí a mnoho dalších traumat. Nakonec se jí podařilo odejít a postavit se na vlastní nohy. Splatila postupně dluhy, které jí po bývalých partnerech zůstaly, vyřešila bydlení, našla si normální práci. Minulost chce už nechat definitivně za sebou. Chce začít znovu a hlavně jinak.

Markéta Burešová  po proměně.
Osmý ročník Proměn s Deníkem je ve své polovině. Markéta chce být hezká

Vloni byla Laura poprvé u moře se svou dcerou a těší se na výlet do Londýna, kam poprvé poletí letadlem. Konečně našla odvahu ke změnám. Aby se cítila dobře i jako žena, poslala email a fotky do Deníku. Uspěla, prošla proměnou a je z ní „Pretty Woman“.

Hair stylistka Leona vnímala Lauřinu křehkost a plachost a chtěla, aby celkový vzhled neskrýval tyto přirozené ženské síly. Domluvily se spolu na blond barvě vlasů v zářivě zlatých, teplých odstínech. K modrým očím to funguje až překvapivě dobře. Laura měla poškozené vlasy v délkách, a proto je Lea zkrátila přesně ve stylu „Lob“, která Lauře sedne nejlépe. „Tahle délka je nejen sexy, ale také je vhodná pro vlny, vytvořené kulmou ve stylu Boho.

„Zesvětlení vlasů jsem provedla tak šetrně, jak jen to šlo, pomalu a jemně. Vlasy musí zůstat ve stejné kondici, jako předtím,“ prozrazuje Lea. Pak si Lauru vzala do rukou make-up artist Liliya a pomocí jemných odstínů vyčarovala přirozený make-up. Laura má krásné, modré oči, které stačí jen lehce zvýraznit a doplnit rtěnkou nebo leskem.

Výběr šatů v Pietro Filipi byl super. Linda oblékala ženu s postavou, které padne téměř vše. Vybrala růžové šaty, ve kterých vynikla něžnost. Dokonalý světlý kostým dokazuje, že i pánský styl může být ultra ženský. Dlouhá sukně, doplněná jednoduchým černým tričkem a vyčesanými vlasy je styl pro téměř jakoukoliv společenskou událost.

Veronika Mašínová po proměně.
Osmý ročník Proměn s Deníkem pokračuje. Veronika v sobě probudila ženu

Před objektivem byla Laura nejdříve trochu opatrná. Milan Stryja jí zachytil na fotkách přesně takovou, jaká je a co momentálně prožívá. Těžké věci nechat už za sebou a být prostě spokojenou hezkou ženou. Jak dlouho jí proměna vydrží? Laura a její příběh vystihuje podstatu proměny, lépe řečeno žen, které si proměnu přejí. Nečeká, že jí to blond vlasy a make-up zařídí. Dobře ví, že ta pravá proměna se děje uvnitř, trvá dlouho. Zato je však napořád.

Líbí se Vám proměny? Neváhejte a hlasujte už nyní na promeny8@denik.cz. Do předmětu napište Hlasování.

TVŮRCI:

Produkce: Studio Jana Burdová
Photo: Milan Stryja/ www.milanstryja.com
Vlasy: Lea Jonášová/ www.janaburdova.cz
Make-up: Liliya Lazareva www.janaburdova.cz
Styling: Linda Radostová/ Pietro Filipi 

Lea Jonášová doporučuje:

Světlá barva je nejhezčí v odstínech zlaté. Laura má Shades Vanilla Creme. Žádné žluté nebo šedé tóny. Prostě čistá blond.

CO NA VYBRANÉ DÁMY ČEKÁ?

● Vlasová péče od nejlepšího kadeřnického týmu ze Studia Jana Burdová.

● Den s módní stylistkou Lindou Radostovou v butiku Pietro Filipi.

● Balíček vlasové kosmetiky Redken

● Luxusní fén na vlasy Bio-Ionic.

● Fotografie od profesionálního fotografa Milana Stryji.

Milena Luňáková po proměně.
FOTO: Objevte svůj styl s Proměnami. Startuje už osmý ročník

Proměnys Deníkem a Studiem Jana Burdová

Šest žen proměníme v průběhu tří měsíců v kadeřnickém a kosmetickém Studiu Jana Burdová. Do soutěže se můžete zapojit jednoduchou formou. Pošlete email na: promeny8@denik.cz. Uveďte celé jméno, bydliště, přiložte fotografii postavy a obličeje a připište své míry a konfekční velikost. Napište nám krátce svůj příběh o tom, proč byste si proměnu přála. Nezapomeňte na své telefonní číslo. A už se můžete těšit na čtyři dny v rukou profesionálů plné péče o vás.

HLASOVACÍ SOUTĚŽ

V průběhu Proměn můžete hlasovat o nejvíce povedenou proměnu na emailové adrese: promeny8@denik.cz – do předmětu mailu vložíte slovo „HLASOVÁNÍ“. Na závěr pak vylosujeme jednoho z vás, který získá Dárkový poukaz na Proměnu ve Studiu Jana Burdová.