.

Stejně jako vloni, tak i letos se v sobotu 28. července odpoledne konal „Adrenalinový den 2012" na malé i velké pláži vodní nádrže Horky ve Stráži pod Ralskem. Jednalo se o ukázky adrenalinových a netradičních sportů, bike, koloběžky, skákací boty, U rampa, taekwondo, exibice yoyer a další.

Vzhledem k tomu, že byl v tento den také přímý přenos z LOH v Londýně, mnoho občanů Stráže a okolí dalo přednost pobytu u televizních vysílačů, před Adrenalinovým dnem ve Stráži, což byla škoda. Na rozdíl od minulého roku bylo velmi pěkné počasí , které přímo vybízelo k návštěvě pláže se zajímavým programem.

Diváci mohli využít nabídky Klubu vodního lyžování Stráž pod Ralskem a vodní lyžování za člunem si také, za symbolický poplatek 20 Kč za motominutu, vyzkoušet. Poplatek zahrnoval výstroj (zapůjčení lyží, lana, vesty a přilby), instruktora a řidiče člunu.

Klub vodního lyžování reprezentovali nejen zkušení dospělí, ale i děti, které bravurně zvládaly jízdu za člunem i s různými akrobatickými prvky. Z komentáře trenérky Šárky Černé Kalinové jsme se dozvěděli, že v Klubu vodního lyžování ve Stráži pod Ralskem trénuje děti od pěti do dvanácti let.

Své kvality předvedly nejen děti, ale i ti zkušenější, a to ve všech sportovních disciplínách.

Za příjemně strávený den patří dík všem organizátorům i městu Stráž pod Ralskem, které vše financovalo.

Věřím, že v sobotu a neděli 4. 8. 5. 8. 2012 na mezinárodním závodu „Memoriálu V. Kadlčíka", který pořádá strážský Klub vodního lyžování, domácí předvedou ve vodním lyžování ty nejlepší výkony s nejvyšším bodovým ohodnocením.

Autor: Milena Honzírková