V úvodu I. poločasu hosté zaspali, za což je Sparta dvakrát potrestala. České Lípě se podařilo do pauzy snížit díky trefě Kotka, a tak výsledek byl nadále otevřený.

Sparta - Démoni 4:1 (2:1)

„Utkání bylo těžké, ale udělali jsme si ho těžkým my sami,“ okomentoval duel sparťaňský Jan Koudelka, autor dvou gólů. „Jsem rád, že jsem je dal, to ano, ale důležité je, že jsme vyhráli. Vítězství nám pomůže i před úterním finále Poháru FAČR, na které se musíme nachystat,“ připomněl dnešní pohárový mač s Chrudimí,

Českolipský trenér Karel Kruliš po nedělním utkání řekl: „Sice jsme prohráli, ale myslím si, že jsme podali dobrý výkon a Spartu potrápili. Za stavu 2:1 jsme inkasovali hloupý třetí gól, což byla škoda, protože jinak jsme mohli zápas více zdramatizovat a třeba i vyrovnat. Sparta ale hrála dobře, byla kvalitně připravená, a proto jí přeji, ať uspěje v úterním finále poháru s Chrudimí.“

To se odehraje od 20.15 hodin před kamerami ČT Sport v Aréně Sparta.

Co se týká dalšího programu Démonů v 1. Futsal lize, tak ti v posledním utkání letošního kalendářního roku přivítají tým Gardenline Litoměřice, a to v pátek 29. prosince od 20.30 hodin. Týden poté (5. ledna 2018) se představí na palubovce SKP Ocel Třinec, který zaujímá se čtyřmi body poslední příčku. Lípa jich má o dva víc a je 10.

Branky (asistence): 2. Marcelo (Gustavo), 5. Koudelka (Sop), 28. Koudelka (Sop), 38. Belej - 17. Kotek (Fichtner).
AC Sparta Praha: Bezstarosti (Cristiano) - Marcelo, Brahimi, Sop, Diego, Gustavo, Belej, Koudelka, Doležal, Hájek, Hora, Ricardo.
FC Démoni Česká Lípa: Kirov (Sochůrek) - Bejda, Žampa, Havrda, Tvrzník, Fichtner, Kořínek, Rott, Havlásek, Kotek.