Kdo si bezplatně pořídí věrnostní kartu, získá hned na první nákup maximální slevu. Navíc jsou pro něj připraveny výhodné balíčky. Akce potrvá do konce roku.

Slevy platí na veškerý sortiment Centra zdraví a volný prodej v nemocniční lékárně. „Rádi bychom podobnými akcemi inspirovali pacienty a návštěvníky nemocnice ke zdravějšímu životnímu standardu. Teď před vánocemi předpokládáme, že největší zájem bude o celozrnné mouky a bezlepkové mouky, sušené ovoce a další sortiment zdravé výživy," říká Irina Baljajeva, vedoucí Centra zdraví.

Centrum zdraví připravilo také facebookovou soutěž. Základem soutěže budou zdravé obdoby nejoblíbenějších vánočních jídel. Autoři nejlepších nápadů soutěží o hodnotné a hlavně zdravé ceny. „Doufám, že se nám podaří vyvolat rivalitu mezi kuchařkami," dodává s úsměvem Irina Baljajeva.

Centrum zdraví kromě potravin a potravinových doplňků nabízí široký sortiment zdravotní obuvi, výrobky dentální hygieny, přírodní kosmetiku od regionálních výrobců, přírodní kosmetiku a další potřeby pro maminky a děti. Teď před vánocemi se mohou hodit příjemné drobnosti jako voňavé balzámy na rty, veselé kartáčky na zuby či miniaturní krémy do kabelky.

Každý, kdo do obchodu zavítá, si může nechat zdarma změřit krevní tlak či získat kvalifikovanou radu jak předcházet zdravotním komplikacím. Pro váhavější zákazníky, kteří si nejsou úplně jisti s nákupem dárků, jsou připraveny dálkové poukazy.