Výhody jsou připraveny pro všechny fanoušky, kteří pojedou vlakem na vybraný hudební festival. Aktuálně se to týká například festivalu České hrady,“ řekl Petr Pošta z tiskového oddělení Českých drah.

Pokud budou chtít lidé navštívit festival České hrady.cz, který proběhne na hradě Švihov, Bezděz a Rožmberk nad Vltavou, a předloží v předprodejní síti Ticketstream jízdenku Českých drah s minimální hodnotou dvě stě korun nebo jsou držiteli In-karty, získají deseti procentní slevu na vstupném.

Slevu sto korun na vstupenku získají ti, kdo se vydají na O2 Sázavafest do Kácova nebo na Sommer of Love. Největším lákadlem sázavského festivalu je účast Američana Mobyho, kterého si nenechá ujít rekordní počet návštěvníků. Stačí předložit v prodejní síti Ticketpro a Ticketportal In-kartu nebo platnou jízdenku.

„Na Sázavufest jezdím každé léto. Jsem rád, že pro nás fanoušky hudby připravili pořadatelé festivalů spolu s Českými dráhami takové slevy. Určitě je využiji,“ řekl Ladislav Flekl z České Lípy.

Při příjezdu na Hip Hop Kemp a Mácháč 2009 získá desetiprocentní slevu každý, kdo na místě předloží platnou jízdenku Českých drah s cílovou stanicí Hradec Králové nebo Doksy.

„Věříme, že lidé si z této rozmanité nabídky vyberou a ještě ušetří nějakou tu korunu,“ dodal Radek Joklík.

Autor: Veronika Baráková