Ke jménu nominovaného je potřeba připojit krátký zdůvodňující komentář a své kontaktní údaje. Zájemci tak mohou učinit buď písemně na adresu městského úřadu nebo elektronicky. Poděkování starostky je nejvyšší ocenění města Česká Lípa, které je udělováno více jak dvacet let. Slavnostní předání proběhne 15. září.

Nominace na ocenění Poděkování starostky města Česká Lípa pro rok 2022 mohou českolipské starostce Jitce Volfové podávat občané, spolky, organizace i instituce, a to do 1. srpna. Nominovat lze kohokoliv, kdo něco vykonal ve prospěch České Lípy. Ke jménu nominovaného je potřeba připojit krátký zdůvodňující komentář a své kontaktní údaje. Zájemci tak mohou učinit buď písemně na adresu městského úřadu nebo elektronicky.

Poděkování starostky je nejvyšší ocenění města Česká Lípa, které je již více jak 20 let udělované za významný počin, ojedinělý skutek či dlouholetou vynikající práci ve prospěch města a jeho občanů. V průběhu let ho získaly osobnosti z oblasti kultury, sportu, vzdělávání, ale také policisté, hasiči, živnostníci a další občané České Lípy, kteří vykonali mimořádný či záslužný čin, nebo dlouhodobě přispívají k oživení a rozvoji města. Slavnostní předání proběhne 15. září.