Jedná se o tyto známé adresy: V krajském městě Liberec Knihkupectví Fryč (Pražská 137/14,) Klub Vokno (Hrazená 76). V Jablonci nad Nisou Knihkupectví Serius (Mírové nám. 492/11) a La Kavárna (Gen. Mrázka 4). Město Jablonné v Podještědí nabízí své Infocentrum (Náměstí Míru 23) a Trafiku na Náměstí Míru.

Petice je i na zámku Lemberk. Nedaleká Stráž pod Ralskem také Infocentrum (Nám. 5. května 55), Kadeřnictví Šárka (Revoluční 164), podpisovat lze i v Trafice naproti Poliklinice (naproti Revoluční 164), nebo na radnici - na matrice (Revoluční 164). Město Zákupy rovněž Infocentrum (Náměstí Svobody 249). V České Lípě zatím jen U Květu lipového (náměstí T. G. Masaryka 171). Město Mimoň má petiční listy přichystané v Infocentru (Mírová 76) a v knihovně (Svébořická 309). Nový Bor v Knihkupectví Rada (Liberecká 66), Dubá Zmrlinový stánek u silnice (Českolipská 61).

Pochod za záchranu Tlustce. Lidé, kterým není lhostejný osud kopce Tlustec u Jablonného v Podještědí a obávají se jeho zničení obnovenou těžbou kamene se přes facebook domluvili a uspořádali společnou pouť z Velkého Valtinova na Tlustec, k místu zvanému V
Pochod za záchranu Tlustce. Lidé podepisovali petici a stoupali na horu