Vítězkou se stala Kamila Hovorková z Nového Boru. Její fotografii synovce, kterému září očička nad perníkovou chaloupkou, vyhodnotilo jako nejzdařilejší bezmála devět stovek hlasujících.

Získala tak voucher pro dvě osoby na silvestrovskou zábavu v libereckém Centru Babylon. Výherkyni blahopřejeme! Vítěznou cenu si může vyzvednout v redakci Libereckého deníku do 30. prosince 2010.

Celkem čtenáři poslali do soutěže jedenadvacet zdařilých snímků s vánoční tématikou, přičemž nejen fotografie Kamily Hovorkové měla obrovský úspěch. O pouhých 25 hlasů zůstala na druhém místě Lucie Kavínová. Snímek nedočkavého francouzského buldočka zaujal 866 hlasujících.

Co čeká vítěze? Silvestr bez hranic

Pro celou rodinu je tradičně určena silvestrovská oslava v libereckém Centru Babylon. Vítěz vánoční soutěže s Deníkem získá voucher pro dvě osoby, další si samozřejmě může přikoupit. A co je v Babylonu na Silvestra přichystáno?

V několika sálech budou k vidění a slyšení hudební skupiny a show bandy, váhavce a stydlíny jistě inspirují pestrá taneční vystoupení. Pak už své vlastní taneční kreace můžete realizovat třeba na oldies diskotéce. O zábavu se postarají také imitátoři.

Pro vaše děti bude až do 23 hodiny v provozu dětský koutek s balonkářem a vizážistou. Navštívit budou moci i lunapark, bowling a mnohé další atrakce, které budou poslední noc roku 2010 v provozu. Součástí vstupenky, která je slosovatelná o ceny, je neomezená konzumace jídla a pití.

Nejen přespolní jistě potěší možnost strávit noc či její zbytek v komfortním čtyřhvězdičkovém hotelu Babylon, který je součástí komplexu. V ubytování je zahrnuta bohatá snídaně formou bufetu se švédskými stoly, neomezený pobyt v aquaparku – tam si můžete jít zaplavat již od 8 do 10 hodin ráno, lunaparku a iQparku.