Jednou z dvanácti postupujících finalistek v soutěži o nejkrásnější a nejcharismatičtější ženu plných tvarů České republiky je i sedmadvacetiletá Denisa Zifčáková z České Lípy.

Maminku ročního syna Ondry vybrala porota během sobotního semifinále v Praze mezi dvanáctku nejkrásnějších žen, které budou o titul Miss Full Of Beauty bojovat v září. „Nebylo to vůbec jednoduché, protože všechny semifinalistky byly úžasné," říká za celý tým ředitelka soutěže Nina Mlynarczyková.

Celý den semifinále se nesl ve velmi uvolněné a přátelské atmosféře. Trému semifinalistkám pomáhali mírnit jejich rodiny a přátelé, kteří přišli s nimi. Ze salonku, kam dámy předstupovaly před porotu, aby ji okouzlily schopností improvizovat a ukázkou volné disciplíny, se ozýval smích jak porotců, tak semifinalistek a potlesk poroty.

Všechno „původní"

Jedním z úkolů, který ženy měly, byla prezentace předmětu, který si vytáhly z tašky. Ten musely představit tak, aby si ho některý z porotců chtěl koupit. Například zpěvačka Linda Finková takto přišla k růžovým sluchátkům. „Na soutěžích krásy mě štve, že některé dámy mají plastické operace a nikdo je nevyhodí. Tady na Full Of Beauty mě baví, že je všechno původní a nevidím úpravy, ani umělá gumová prsa," nechala se slyšet Linda Finková.

Denisa Zifčáková z České Lípy postoupila do finále soutěže Full Of Beauty 2014.

Nejen na dojmy ze semifinále jsme se zeptali českolipské reprezentantky Denisy Zifčákové.

Co přesvědčí ženu, aby se ve sedmadvaceti letech přihlásila do soutěže krásy?

K soutěži jsem se dostala náhodnou, když jsem koukala na televizní záznam z loňského ročníku. Soutěž mě velice nadchla a ihned jsem do agentury napsala, že bych měla zájem o spolupráci jako plus size modelka. Agentura mě ochotně obratem pozvala na casting, kde jsem postoupila a následně se potom přihlásila do druhého ročníku Miss Full Of Beauty. Byla to pro mne obrovská výzva překonat sama sebe a jít na casting, ale vše dobře dopadlo a nyní jsem opravdu šťastná, že jsem se do této soutěže přihlásila.

Denisa Zifčáková z České Lípy postoupila do finále soutěže Full Of Beauty 2014. Jak probíhala výběrová kola, byla rivalita mezi děvčaty?

Výběrová kola byla naladěna ve velice příjemné a přátelské atmosféře. Samozřejmě jsme byly nervózní, ale porota byla velice příjemná a celkově to byl skvělý zážitek. Rivalita mezi soutěžícími určitě nebyla. Holky byly příjemné a navzájem jsme se podporovaly, a za to vše díky úžasné porotě, která na nás nevyvíjela žádný nátlak, a proto všechny castingy proběhly ve velice přátelském duchu.

Účastnila jste se dříve soutěže krásy, a jak se těšíte na finále?

V žádné soutěži podobného typu jsem nikdy nebyla, takže toto je pro mne první zkušenost. Na finále se těším opravdu moc, jak na porotu, tak na celkový finálový večer, který proběhne 13. září v Praze. Myslím, že to pro mne bude obrovský zážitek.

Jak vidíte svoje šance ve finále?

Všechny finalistky jsou krásné a charismatické, ale přece jen doufám, asi jako každá ze soutěžících, že se umístím na stupních vítězů a udělám pro to maximum. Jsem ráda, že tato soutěž je a konečně můžeme ukázat, kde se skrývá opravdová krása ženy a za to děkuji celému týmu soutěže MISS Full Of Beauty.