Zámecký areál v Zahrádkách hostil v sobotu 9. ročník Vaření kotlíkových zvěřinových gulášů. Do boje letos zasáhlo dvanáct týmů, ty musely nad otevřeným ohněm uvařit guláš z pěti kilogramů libovolné zvěřiny.
Zámecký areál v Zahrádkách hostil v sobotu 9. ročník Vaření kotlíkových zvěřinových gulášů. Do boje letos zasáhlo 12 týmů.
|
Foto: Miloslava Kroužková
Porotě, ve které letos usedli Láďa Hruška, herečka a zpěvačka Barbora Mottlová nebo senátor Jiří Vosecký, nejvíce chutnal guláš z jelena, který připravil rodinný tým paní Hladíkové z České Lípy. Byl také vyhodnocen nejlépe ustrojený tým. Tím se stali Myslivci z Lenešic.
Vítězové si ze Zahrádek odvezli hodnotné ceny v podobě laně, daňka a divočáka. Guláše mohli ochutnat i návštěvníci, kteří si užili i doprovodný program. Myslivci předvedli plemena loveckých psů nebo vábení zvěře, k vidění byli dravci a pro děti pak připravené soutěže.