Tanečníci si pro diváky připravili několik tanečních i pěveckých vystoupení, na kterých usilovně a poctivě pracovali po celý školní rok. Každý z diváků si přišel na své. Hodinu a půl trvající show si užilo 250 diváků. Zvuku a moderování se ujal Petr Němec a mimo tancování návštěvníci mohli slyšet i téměř profesionální zpěvačku, která zároveň tančí se skupinou.

„Celou show jsme aktivně připravovali vlastně jen čtyři dny, jelikož kvůli mým státnicím na to dřív nebyl čas. Nicméně jsme po těch čtyřech dnech plných dřiny dokázali připravit něco nepopsatelného. Celý večer klapl na jedničku a my si ho strašně užili," uvedla trenérka taneční skupiny Kateřina Kohoutová.

Vstupné na celou akci bylo dobrovolné a vybrala se neskutečná částka 7 123 korun. Ta celá poputuje Základní škole speciální, spadající pod ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, která vzdělává žáky se všemi stupni mentálního postižení a žáky s kombinovanými vadami. „Jsme strašně moc vděční za obrovskou podporu, kterou nám naši rodiče, kamarádi a fanoušci dávají. Bez nich by to nešlo, bez nich bychom to nebyli my, tato show byla jedním z našich snů a atmosféra na ní byla báječná," dodává Kateřina.