Prodloužení víkendových spojů linky 203 pro zahrádkáře do Okřešic. Jedna z optimalizací, která čeká cestující v českolipské MHD. Změny jízdních řádů začnou platit od 10. prosince.

U Linky 206 dojde k posunutí ranního spoje o pět minut. Bude to znamenat zlepšení spojení pro žáky Základní školy Partyzánská. Budou snáz stíhat vyučování.

Ilustrační foto.
Lípa schválila omezení linek a počtu autobusů MHD

Pro ty, kdo dojíždějí ze Špičáku na mimořádné víkendové směny do průmyslové zóny, dojde u linky č. 225 k posunutí odjezdu ranního víkendového spoje ze zastávky Na Výsluní z 5:00 nově na 5:15. Čtvrt hodiny spánku navíc přivítá každý.

K o poznání hladšímu víkendovému spojení mezi sídlištěm Lada a Mladou Boleslaví přispěje změna už jednou zmíněné linky 203. U všech víkendových spojů dojde k posunutí odjedu z Lad o 5 minut dříve. Doposud totiž při přestupu na vlakový spoj na Mladou Boleslav byly zejména v lichou hodinu na výměnu dopravních prostředků jen minuty. A bude to fungovat i obráceně. „V opačném směru se zkrátí doba čekání na linku č. 203 z Hlavního nádraží na Sídliště Lada o pět minut,“ uvádí mluvčí českolipské radnice Václav Šámal.