V říjnu zazářila na soutěži Light Middle East Award a nyní se může pochlubit cenou iF award. Ta je celosvětově uznávaná jako symbol dokonalého designu. Porota každoročně vybírá z více než 6 000 příspěvků ze 70 zemí. Carousel of Light byl jmenován vítězem Zlaté ceny, pocty udělované pouze 75 nejlepším projektům ve všech kategoriích.

Porotci o instalaci, která byla součástí výstavy Euroluce společnosti Preciosa pod názvem Joy, Life and Light, řekli: „Vykouzlit úsměvy na tváři návštěvníků výstavy, propojit cizince a různé národy, to vše dokázal v jeden okamžik tento světelný kolotoč.“ Světelný objekt reaguje na pohyb. Zábavný světelný kolotoč rozzáří cestu všem, kteří pod něj vejdou. Měří v průměru 8 metrů a skládá se z téměř 8000 čirých, opálových, jantarových a růžových koulí, které jsou umístěné na 2000 závěsech. 

Zákaz parkování na Liberecku.
Parkovali přes zákaz, dostali pokutu. Hejtmanství nabádá k opatrnosti

Koncept "Kolotoče světla" je inspirovaný bohatými závěsy, které zdobí reprezentativní prostory během důležitých společenských událostí. Stejně jako látka, také křišťálové perly umožňují vrstvení různých barev nebo materiálů. Design je zcela přizpůsobitelný na míru a nabízí různé možnosti osvětlení. Vyzařuje opulentnost a bohatství, a přitom zachovává jasný moderní styl.

Instalace Carousel of Light měla premiéru na Euroluce 2019 v Miláně a v listopadu téhož roku se podruhé ukázála světu v Dubaji v rámci výstavy Downtown Design Dubai. Ocenění iF award získala Preciosa i za expozici na výstavě Euroluce v roce 2017.